El Nou Pinetell — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / El Municipi / Publicacions sobre el municipi / El Nou Pinetell

El Nou Pinetell

Revista local

El Nou Pinetell va néixer al febrer de 1996 amb la il•lusió i la pretensió de l’Ajuntament de ser un vincle d’unió, un mitjà de comunicació i una eina d’intercanvi de notícies i de coneixements entre tots els alpicatins i les alpicatines, com ho havia estat, anys enrere, la revista Pinatell que l’Agrupació Sardanista d’Alpicat publicava als anys 1970.

La revista El Nou Pinetell es va publicar fins a l’abril de l’any 2011, amb una periodicitat quatrimestral, escrita íntegrament en català, amb la col•laboració de veïns, professionals, entitats i associacions del municipi.

L'any 2016 va renéixer la revista  amb la voluntat de recuperar aquesta publicació i amb l'objectiu de servir tota l'actualitat d'Alpicat i de donar veu a un dels actius més grans d'Alpicat: les entitats, les associacions i els clubs esportius i de tota mena.

La revista es distribueix, de forma gratuïta, per totes les llars del poble i, des de la tercera etapa, es publica a la pàgina web de l'Ajuntament, en format digital.

Podeu descarregar-vos les revistes de la tercera etapa clicant en aquest enllaç

  • Compartir