Salutació de l'alcalde — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Ajuntament

Salutació de l'alcalde

 Joan Gilart, alcalde

Benvolguts alpicatins i benvolgudes alpicatines,

Us donem la benvinguda al lloc web de l’Ajuntament d’Alpicat, un espai que entenem que ha de ser una porta oberta a tots vosaltres i la carta de presentació del nostre poble.

És per això que volem que sigui un espai dinàmic, viu, en què hi tingui cabuda tothom i que reflecteixi les capacitats, l’empenta i la vitalitat de la gent d’Alpicat.

No cal dir que, per aconseguir-ho, des de l’Ajuntament hem de posar a disposició de tothom els mitjans perquè aquestes capacitats a que em referia abans tinguin encara més sortida i agafin encara més volada, un fet que sense cap mena de dubte tindrà el seu retorn en el benestar de tots plegats i en la projecció del poble.

Com no pot ser d’una altra manera, el web també és una eina d’accés a l’administració electrònica, el camí més ràpid per conèixer tot allò referent a normatives, reglaments, tràmits, etc., una via fàcil, àgil i transparent per tal que tingueu al vostre abast tota la informació d’Alpicat.

A través del web teniu, doncs, la porta oberta de l’Ajuntament d’Alpicat, i amb ella el nostre compromís i la nostra convicció de que treballar plegats és la millor manera de fer via cap a un futur ple d’oportunitats en el que Alpicat ha de continuar sent un referent.

Moltes gràcies i visca Alpicat!


Joan Gilart Escuer, alcalde d’Alpicat

 

  • Compartir