Notícies diverses — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Ensenyament / Notícies diverses

Notícies diverses

No s'ha pujat cap àlbum o fotografia.

Cicle de conferències d'Escola de Famílies d’Alpicat amb sis propostes de gener a juny
L'Ajuntament i la Comunitat Educativa d’Alpicat, formada per la Llar d’Infants Municipal L’Estel, l’Escola Doctor Serés i l’Institut d’Alpicat, han organitzat la segona edició del cicle de conferències Escola de Famílies d’Alpicat.
El cicle de xarrades Escola de Famílies, en marxa el dia 27 en format virtual
La primera sessió tractarà sobre 'Impacte de la COVID en la salut mental dels nens i adolescents' i anirà a càrrec de Sara Monterrubió, psicòloga amb reconeixement sanitari de l'equip d'atenció psicològica d'adults i infantojuvenil del centre PsiCo Lleida.
Vídeo de la primera xarrada de cicle Escola de famílies
Compartim amb vosaltres el vídeo de la primera de les xarrades de l’Escola de famílies, que va presentar la regidora Teresa Bosch i que va anar a càrrec de Sara Monterrubio.
El dijous 24, xerrada virtual de l’Escola de Famílies amb Anabel Gateu i la gestió de les emocions
L'Ajuntament informa del cicle de xerrades Escola de Famílies, que organitza per segon any consecutiu, juntament amb la Comunitat educativa d'Alpicat (Llar d'infants Municipal L'Estel, Escola Dr. Serés i Institut d'Alpicat).
Xerrada virtual de l’Escola de Famílies el dia 31 amb Pilar Leiza, que parlarà sobre 'Diversitat, sensibilitat i LGTBIQ'
L'Ajuntament informa del cicle de xerrades Escola de Famílies, que organitza per segon any consecutiu, juntament amb la Comunitat educativa d'Alpicat (Llar d'infants Municipal L'Estel, Escola Dr. Serés i Institut d'Alpicat).
Xerrada virtual dins el programa de l'Escola de famílies sobre 'Educació sexual des de casa'
L'Ajuntament i la comunitat educativa d'Alpicat informen que el dijous 28, a les 19.30 h, es farà la xerrada 'Educació sexual des de casa', dins el programa d'Escola de famílies d'Alpicat.
Xerrada 'Educant per la felicitat', a càrrec de Daniel Gabarró, el proper 26 de maig, dins el cicle Escola de famílies d'Alpicat
L'Ajuntament informa que el proper 26 de maig, a les 19.30 hores, es farà la xerrada 'Educant per la felicitat', a càrrec de Daniel Gabarró, dins el cicle Escola de famílies d'Alpicat.
La Setmana de les Emocions arriba del 26 de maig al 6 de juny al centres educatius d’Alpicat
Els centres educatius d’Alpicat celebraran des d’aquest dijous 26 de maig i fins al 6 de juny La Setmana de les Emocions, una experiència organitzada per Nereu amb el suport de les regidories de Educació i Salut de l’Ajuntament.
L’Ajuntament lliura a l'escola i a l'institut les impressores 3D que va adquirir durant el confinament
L’Ajuntament d’Alpicat ha fet efectiu el lliurament a l’Escola Doctor Serés i a l’Institut d’Alpicat de les impressores 3D que va adquirir durant el confinament, i que ara es destinaran a que els alumnes d’aquests centres escolars puguin desenvolupar diferents projectes.
L’alumnat de l’Escola Ramon Farrerons de Bell-lloc visita Alpicat per conèixer el Projecte Lü
Alumnes de 3r i 4t de l'Escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d'Urgell han visitat aquest dijous Alpicat en una activitat que forma part del programa de la IV Jornada de Transformació Digital a l'Escola de l'Ajuntament de Bell-lloc.
Inscripcions obertes per als cursos online d’ACTIC
Els cursos online d'ACTIC, tant el nivell mitjà com el nivell avançat, ja tenen obert el seu termini d’inscripció.
  • Compartir