L’alumnat de l’Escola Ramon Farrerons de Bell-lloc visita Alpicat per conèixer el Projecte Lü — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Ensenyament / Notícies diverses / L’alumnat de l’Escola Ramon Farrerons de Bell-lloc visita Alpicat per conèixer el Projecte Lü

L’alumnat de l’Escola Ramon Farrerons de Bell-lloc visita Alpicat per conèixer el Projecte Lü

Alumnes de 3r i 4t de l'Escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d'Urgell han visitat aquest dijous Alpicat en una activitat que forma part del programa de la IV Jornada de Transformació Digital a l'Escola de l'Ajuntament de Bell-lloc.

En concret, la visita s’ha fet per conèixer de primera mà la implantació del Projecte Lü. És per això que s’han desplaçat al Pavelló d’Alpicat, on ha estat rebuts pel gestor esportiu de l’Ajuntament alpicatí, Joan Solans, i per Vanesa Torres, coordinadora digital de l'escola Dr. Serés. Allí els han mostrat els detalls del Projecte Lü, una iniciativa pionera que consisteix en un entorn espacial intel·ligent que converteix el gimnàs o qualsevol espai tancat en una zona de joc interactiu o una àrea virtual d’aprenentatge.

La visita a Alpicat ha estat organitzada, amb el suport del consistori alpicatí, per l’Ajuntament de Bell-lloc en el marc d’una nova jornada d’innovació didàctica adreçada a tot l’alumnat de l’Escola Ramon Farrerons que té com a objectiu integrar les noves tecnologies en l’educació i com a suport al procés d'ensenyament i aprenentatge.

Lu-1

Lu-2

 

  • Compartir