El cicle de xarrades Escola de Famílies, en marxa el dia 27 en format virtual — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Ensenyament / Notícies diverses / El cicle de xarrades Escola de Famílies, en marxa el dia 27 en format virtual

El cicle de xarrades Escola de Famílies, en marxa el dia 27 en format virtual

La primera sessió tractarà sobre 'Impacte de la COVID en la salut mental dels nens i adolescents' i anirà a càrrec de Sara Monterrubió, psicòloga amb reconeixement sanitari de l'equip d'atenció psicològica d'adults i infantojuvenil del centre PsiCo Lleida.

'Impacte de la COVID en la salut mental dels nens i adolescents' és el títol de la xarrada que, el proper dia 27, posarà en marxa el cicle de xerrades 'Escola de Famílies', que organitza per segon any consecutiu l'Ajuntament juntament amb la Comunitat educativa d'Alpicat (Llar d'infants Municipal L'Estel, Escola Dr. Serés i Institut d'Alpicat). Atesa la situació sanitària, la xerrada es farà de forma virtual. Es podrà seguir en aquest ENLLAÇ

La xarrada anirà a càrrec de Sara Monterrubió, psicòloga amb reconeixement sanitari de l'equip d'atenció psicològica d'adults i infantojuvenil del centre PsiCo Lleida. Forma part de l'equip d'agents de benestar emocional de l'Institut Català de la Salut, mestratge en psicologia sanitària i formada en teràpies de tercera generació.

Escola de famílies vol ser un espai d’informació i formació per a pares i mares, als quals se’ls oferiran un seguit de propostes en forma de xarrada per tal de convidar-los a reflexionar sobre diferents temes, a la vegada que se’ls facilitaran eines útils en la seva tasca educacional dels fills. Les conferències es faran de gener a juny del 2022, una per mes, sempre a les 19.30 hores.

CARTELL FAMILIES OK

  • Compartir