Cicle de conferències d'Escola de Famílies d’Alpicat amb sis propostes de gener a juny — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Ensenyament / Notícies diverses / Cicle de conferències d'Escola de Famílies d’Alpicat amb sis propostes de gener a juny

Cicle de conferències d'Escola de Famílies d’Alpicat amb sis propostes de gener a juny

L'Ajuntament i la Comunitat Educativa d’Alpicat, formada per la Llar d’Infants Municipal L’Estel, l’Escola Doctor Serés i l’Institut d’Alpicat, han organitzat la segona edició del cicle de conferències Escola de Famílies d’Alpicat.

Escola de Famílies vol ser un espai d’informació i formació per a pares i mares, als quals se’ls oferiran un seguit de propostes en forma de xarrada per tal de convidar-los a reflexionar sobre diferents temes, a la vegada que se’ls facilitaran eines útils en la seva tasca educacional dels fills.

Les conferències es faran de gener a juny del 2022, una per mes, sempre a les 19.30 hores, i en funció de la situació sanitària se celebraran en format telemàtic o presencial (s’anunciarà oportunament a través de les xarxes socials i de l’eBando de l’Ajuntament).

El cicle es posarà en marxa el 27 de gener amb ‘Impacte de la Covid en la salut mental dels nens i adolescents’, a càrrec de la psicòloga Sara Monterrubió. Seguirà el 24 de febrer amb ‘Gestió de les emocions a casa’, a càrrec de la psicòloga general sanitària Anabel Gateu.

Passant al mes de març, el dia 31 Pilar Leza Pascua, tècnica d’educació de l’Associació Colors de Ponent, parlarà sobre ‘Diversitat, sensibilitat i LGTBIQ’, mentre que el 28 d’abril serà el torn per a la psicòloga d’adutls i sexòloga Mònica Fatsini i ‘Educació sexual des de casa’.

Les dos darreres sessions arribaran de la mà del mestre i psicopedagog Daniel Gabarró i ‘Educant per la felicitat’ (el 26 de maig) i de la psicòloga Anabel Gateu i la dietista-nutricionista Naila Martínez, amb ‘Detecció i prevenció dels trastorns alimentaris’, el 30 de juny.

 CARTELL FAMILIES OK

 

  • Compartir