Alpicat posa en marxa la tercera fase de les obres de reurbanització del casc antic — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat posa en marxa la tercera fase de les obres de reurbanització del casc antic

Alpicat posa en marxa la tercera fase de les obres de reurbanització del casc antic

Inclou actuacions ens els carrers del Raval, Major i Concòrdia que s’executaran en un termini de tres mesos.

L’Ajuntament d’Alpicat ha posat en marxa aquest dimecres la tercera fase de les obres de reurbanització del casc antic, que inclou actuacions en els carrers del Raval, Major i Concòrdia.

Les obres esta previst que s’executin durant un període de tres mesos i preveuen la renovació de tots els serveis, així com la substitució de tot el paviment. També s’escometrà la renovació de les escales del carrer del Raval. L’actuació compta amb un pressupost de 412.712 euros i es finançarà amb recursos propis de l’Ajuntament.

Amb aquesta actuació, el consistori alpicatí manté la seva aposta per la reforma i millora del casc antic del municipi, amb una inversió total fins ara de 1.163.558 euros. Cal recordar, en aquest sentit, que fins al moment s’han executat les dos primeres fases de les cinc de què consta el pla de reurbanització de la zona, un projecte que es va posar en marxa al 2017 i que va incloure, en la seva primera fase, la rehabilitació de l’edifici de Cal Negre com a nova seu de l’Ajuntament. Actualment està en fase de redacció la quarta fase, que està prevista que s’executi l’any vinent.

Alpicat-1.jpg

  • Compartir