Alpicat inverteix 100.000 euros en la millora del cementiri municipal — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat inverteix 100.000 euros en la millora del cementiri municipal

Alpicat inverteix 100.000 euros en la millora del cementiri municipal

L’actuació incidirà en els nínxols de la part antiga del recinte i en altres serveis, com ara el mur, els banys i l’evacuació de les aigües pluvials.

L’Ajuntament d’Alpicat ha aprovat la licitació de les obres de millora del cementiri municipal, una actuació que compta amb un pressupost de 100.000 euros.

La intervenció, que va ser aprovada per la Junta de Govern Local, preveu la millora estructural dels nínxols de la part antiga del cementiri. Són, concretament, un total de 92 nínxols del bloc de Sant Artur que es trobaven molt degradats degut a les inclemències del temps i al pas dels anys. Amb aquesta actuació, es preveu assegurar-ne l’estabilitat i la solidesa, així com millorar també la seva façana i l’aparença del conjunt.

Dins d’aquesta mateixa actuació, també es preveu la reforma dels banys actuals, la millora del mur que delimita el cementiri i la construcció de dos nous banys a la part nova, així com la millora de la xarxa d’evacuació de les aigües pluvials.

Aquesta actuació suposarà, com ha quedat dit, una inversió de 100.000 euros, dels quals 86.000 seran finançats gràcies a que es compta amb un ajut de la Diputació de Lleida.

Cementiri.jpg

  • Compartir