Inscripcions — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Inscripcions

Inscripcions

Club Jove

El club jove és un espai on els joves entre 12 i 25 anys podran gaudir de descomptes en les activitats que es fan a Alpicat. Ser del club jove és totalment gratuït, només has d'inscriure't a l'enllaç http://www.alpicat.cat/inscripcions/club-jove i rebràs el carnet del club jove per poder gaudir de tots els descomptes, promocions i sortejos que aniran sortint.

Club Jove - Llegir Més

Exhibició 4x4 Festa Major 2022

Si tens un 4x4 i ganes de gaudir d'un matí en un circuit creat per l'Alpikat Club 4x4, inscriu-te! L'activitat es durà a terme el 20 d'agost a l'esplanada de davant de la Lluna. La rebuda als participants serà a partir de les 8 h i l'exhibició s'iniciarà a les 9 h. Hi haurà sorteig de fantàstics regals pel teu 4x4.

Exhibició 4x4 Festa Major 2022 - Llegir Més

Borsa Jove de l'Ajuntament d'Alpicat

Des del Club Jove estem treballant en un projecte que té un objectiu molt clar, volem donar feina als joves empadronats del poble i que tingueu alguna titulació relacionada amb el món del lleure. És per això que hem creat aquesta borsa, per facilitar el contacte entre Ajuntament i joves i d'aquesta manera poder iniciar un procés de relació laboral.

Borsa Jove de l'Ajuntament d'Alpicat - Llegir Més

  • Compartir