Les Jornades de Salut enceten la seva 18a edició amb una xarrada sobre el càncer de mama — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Sanitat / Les Jornades de Salut enceten la seva 18a edició amb una xarrada sobre el càncer de mama

Les Jornades de Salut enceten la seva 18a edició amb una xarrada sobre el càncer de mama

Les sessions se celebraran tots els dimarts de novembre a les 19.00 hores a la Sala d’actes del Casal. La menopausa, els avanços tecnològics i el son, eixos de les altres tres jornades que formen el programa.

Les Jornades de Salut d'Alpicat van posar en marxa aquest dimarts la seva 18a edició. Ho van fer amb una xarrada sobre ‘Càncer de mama (deteccions i avenços aconseguits)’ que va anar a càrrec del doctor Serafín Morales Murillo, cap de la secció d’oncologia mèdica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

En aquesta sessió inaugural, es va comptar amb la presència de l’alcalde Joan Gilart, de Núria Farreres, regidora de Sanitat, i d’Albert Asensio, director de l’ABS Lleida Rural Nord. L’alcalde i la regidora van donar la benvinguda i van presentar una activitat de la qual van destacar el fet que ja acumula 18 anys de trajectòria ajudant els alpicatins i alpicatines a fer salut.

Organitzades per l’Ajuntament i l’Àrea Bàsica de Salut Lleida Rural Nord, com és habitual les Jornades de Salut proposen un seguit de xerrades sobre temes relacionats amb la medicina i la salut a càrrec d’especialistes contrastats. Es fan tots els dimarts de novembre a les 19.00 hores a la Sala d’actes del Casal amb entrada lliure i gratuïta.

La segona sessió arribarà dimarts vinent, dia 14, i anirà a càrrec del ginecòleg Xavier González Tallada, que parlarà sobre ‘Menopausa (símptomes, causes i etapes)’. El dia 21 serà el torn per a David García Belmonte i Jaume Pelegrí Gabarro, uròlegs especialistes en cirurgia robòtica, que tractaran sobre ‘Avanços tecnològics en medicina’.

La jornada de cloenda està prevista per al dia 28 amb la xarrada ‘Com aconseguir dormir bé sense fàrmacs’, que anirà a càrrec de Núria Roure Miró, psicòloga doctorada experta en son.

Podeu veure més fotos a les xarxes socials de l'Ajuntament.

Jorn. Sanit-1.JPG

Jorn. Sanit-2.JPG

salut

  • Compartir