L’Ajuntament reparteix les primeres pantalles protectores facials elaborades amb la impressora 3D — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Sanitat / L’Ajuntament reparteix les primeres pantalles protectores facials elaborades amb la impressora 3D

L’Ajuntament reparteix les primeres pantalles protectores facials elaborades amb la impressora 3D

El Consultori mèdic i la Residència Vell d’Or han estat els destinataris d’aquest primer repartiment, que ha inclòs 23 unitats.

L’Ajuntament d’Alpicat ja ha començat a fer el repartiment dels primers components sanitaris elaborats mitjançant a la impressora 3D que va adquirir la setmana passada.

Es tracta, concretament, de 23 pantalles protectores facials que s’han repartit entre el Consultori mèdic d’Alpicat i la Residència geriàtrica Vell d’Or de la població. La fabricació d’aquests i altres elements sanitaris seguirà durant aquests dies, així com el repartiment, que es farà en altres entitats i centres residencials. Pel que fa al Consultori, el lliurament l’ha fet efectiu la regidora Teresa Mayoral al doctor Carles Roca, metge de família i director mèdic del consultori d’Alpicat.

Cal recordar que la impressora 3D està instal·lada a l’Ajuntament i que permetrà confeccionar viseres protectores, mascaretes i altres components de protecció i material sanitari, tot plegat emmarcat en la lluita per frenar l’expansió del coronavirus. A més, l’Ajuntament ha impulsat una campanya de mecenatge a través de la plataforma GoFundMe, on els veïns i veïnes d’Alpicat poden fer aportacions voluntàries que seran destinades a la compra d’una altra màquina. Podeu fer les vostres aportacions en aquest LINK.

PROTECTORS CAP.jpg

PROTECTORS RESIDÈNCIA.jpg

  • Compartir