El ginecòleg Xavier González parla sobre la menopausa a la segona sessió de les Jornades de Salut — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Sanitat / El ginecòleg Xavier González parla sobre la menopausa a la segona sessió de les Jornades de Salut

El ginecòleg Xavier González parla sobre la menopausa a la segona sessió de les Jornades de Salut

La 18a edició de les Jornades de Salut d'Alpicat va celebrar aquest dimarts la seva segona sessió, en la qual el ginecòleg Xavier González Tallada va parlar sobre ‘Menopausa (símptomes, causes i etapes)’.

Les Jornades de Salut seguiran dimarts vinent, dia 21 amb David García Belmonte i Jaume Pelegrí Gabarro, uròlegs especialistes en cirurgia robòtica, que tractaran sobre ‘Avanços tecnològics en medicina’, mentre que la cloenda està prevista pel dimarts 28 amb la xarrada ‘Com aconseguir dormir bé sense fàrmacs’, que anirà a càrrec de Núria Roure Miró, psicòloga doctorada experta en son.

Organitzades per l’Ajuntament i l’Àrea Bàsica de Salut Lleida Rural Nord, les Jornades de Salut proposen un seguit de xerrades sobre temes relacionats amb la medicina i la salut a càrrec d’especialistes contrastats. Es fan tots els dimarts de novembre a les 19.00 hores a la Sala d’actes del Casal amb entrada lliure i gratuïta.

Captura de pantalla 2023-11-15 a les 8.27.20.png

Captura de pantalla 2023-11-15 a les 8.27.43.png

  • Compartir