El càncer de mama, la menopausa, els avanços tecnològics i el son, eixos de les Jornades de Salut d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Sanitat / El càncer de mama, la menopausa, els avanços tecnològics i el son, eixos de les Jornades de Salut d’Alpicat

El càncer de mama, la menopausa, els avanços tecnològics i el son, eixos de les Jornades de Salut d’Alpicat

Les quatre sessions programades se celebraran tots els dimarts de novembre a les 19.00 hores al Casal.

Les Jornades de Salut d'Alpicat han donat a conèixer el programa de la seva 18a edició, en la que, com és habitual, proposaran un seguit de xerrades sobre temes relacionats amb la medicina i la salut a càrrec d’especialistes contrastats. 

Les Jornades de salut es faran tots els dimarts de novembre a les 19.00 hores a la Sala d’actes del Casal, com sempre amb entrada lliure i gratuïta, sota l’organització de l’Ajuntament i de l’Àrea Bàsica de Salut Lleida Rural Nord.

La primera de les jornades està programa per al dia 7 i en ella el doctor Serafín Morales Murillo, cap de la secció d’oncologia mèdica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, parlarà sobre ‘Càncer de mama (deteccions i avenços aconseguits)’.

Una setmana després, el dia 14, el ginecòleg Xavier González Tallada oferirà una xarrada sobre ‘Menopausa (símptomes, causes i etapes)’. Prendran el relleu, el dia 21, David García Belmonte i Jaume Pelegrí Gabarro, uròlegs especialistes en cirurgia robòtica, per parlar sobre ‘Avanços tecnològics en medicina’.

Les 18es Jornades de Salut d’Alpicat acabaran el dia 28 amb la sessió ‘Com aconseguir dormir bé sense fàrmacs’, a càrrec de Núria Roure Miró, psicòloga doctorada experta en son.

salut

  • Compartir