Avancem amb la vacunació contra la Covid-19: actualitzeu les dades a La Meva Salut — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Sanitat / Avancem amb la vacunació contra la Covid-19: actualitzeu les dades a La Meva Salut

Avancem amb la vacunació contra la Covid-19: actualitzeu les dades a La Meva Salut

Per indicació del Departament de Salut, des de l’Ajuntament convidem la població d’Alpicat a posar-se la vacuna per tal de retornar progressivament a la normalitat. A més, si heu nascut entre els anys 1942 i 1951, ja podeu demanar cita per vacunar-vos.

Salut vol conscienciar la ciutadania de la necessitat de vacunar-se, una acció imprescindible per poder fer front a la pandèmia, un gest individual amb una enorme repercussió positiva cap a tota la societat.

Per fer-ho, és necessari tenir les dades actualitzades a La Meva Salut, l’eina que s’utilitza per convocar la societat a vacunar-se. Aquesta convocatòria es desenvoluparà progressivament per franges d’edat, per la qual cosa és molt important que tinguem les dades actualitzades, sobretot el telèfon mòbil, ja que és mitjançant un missatge de text SMS com es convoca la ciutadania. 

Si necessiteu ajuda per instal·lar-vos o per accedir a l'aplicatiu La Meva Salut, a l'Ajuntament us podem ajudar. Truqueu al telèfon 973 73 60 06 i demaneu cita prèvia a partir del dimarts 27 d'abril.

Si ho voleu fer pel vostre compte, hi podeu accedir clicant AQUÍ.

A més, si heu nascut entre els anys 1942 i 1951, ja podeu demanar cita per vacunar-vos a través d'aquest ENLLAÇ.

  • Compartir