L'Ajuntament d’Alpicat, a través del Consell Comarcal del Segrià, ha iniciat la implantació del nou model de recollida de residus, mitjançant illes de contenidors — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Medi Ambient / L'Ajuntament d’Alpicat, a través del Consell Comarcal del Segrià, ha iniciat la implantació del nou model de recollida de residus, mitjançant illes de contenidors

L'Ajuntament d’Alpicat, a través del Consell Comarcal del Segrià, ha iniciat la implantació del nou model de recollida de residus, mitjançant illes de contenidors

Punts importants a tenir en compte, alhora que s'agraeix la col·laboració i la comprensió de tots els veïns i veïnes en l’adaptació a aquest nou sistema de recollida i amb el ritme de distribució dels contenidors que l’empresa gestora està repartint a mesura que van arribant.

Després d’un estudi global de tot el municipi i tenint en compte un gran nombre de factors i criteris, s’estan instal·lant els nous contenidors de recollida selectiva, organitzats en illes complertes (paper, envasos, vidre, matèria orgànica i resta).

Us recordem uns punts que cal tenir compte:

-          No es poden deixar els residus al terra, en punts on s’han suprimit antics contenidors aïllats. Recollir una bossa d’escombraries, una ampolla de vidre o una caixa de cartró abocada al carrer té un cost que paguem entre tots.

 

-          Si un contenidor està ple, no es poden deixar les escombraries al terra o a sobre d’un altre contenidor; en aquest cas s’ha d’anar a dipositar-les en un altre contenidor proper.

 

-          És molt important millorar els índexs de reciclatge i que fem una separació curosa.

Corregim entre tots les conductes incíviques per evitar que l’Ajuntament hagi de sancionar-les.

Agraïm la col·laboració i la comprensió de tots els veïns i veïnes en l’adaptació a aquest nou sistema de recollida i amb el ritme de distribució dels contenidors que l’empresa gestora està repartint a mesura que van arribant.

  • Compartir