La veu de Maria Fernández, guanyadora de la tercera edició de l’Alpitalent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Joventut / La veu de Maria Fernández, guanyadora de la tercera edició de l’Alpitalent

La veu de Maria Fernández, guanyadora de la tercera edició de l’Alpitalent

El Quartet Immortality i la parella de ball Clàudia Maza-Andrés Andújar van ser segons i tercers, respectivament, davant els gairebé 300 espectadors que van tornar a omplir La Unió d’Alpicat.

La tercera edició de l’Alpitalent va viure aquest dissabte la seva gran final, en la que va coronar com a guanyadora la balaguerina Maria Fernández.

Davant un auditori que, un cop més, va tornar a omplir La Unió amb gairebé 300 espectadors, el concurs de talents d’Alpicat va viure la seva jornada final, en la que deu aspirants –cinc sortits de cadascuna de les dos semifinals, amb un total de 22 participants– van oferir el millor del seu repertori per tal de convertir-se en vencedors.

Maria Fernández va ser la guanyadora d’aquesta tercera edició de l’Alpitalent després d’interpretar impecablement una versió de ‘Sakura’, de Rosalía, en la que va estar acompanyada a l’escenari per Lluís Parisé al piano.

La segona posició va ser per al grup vocal Quartet Immortality, que van delectar els assistents a la final amb un inici a capella i amb un final d’actuació amb molt ritme. Van arribar a la final gràcies al botó daurat atorgat per l’Eva Espejo.

El tercer lloc va ser per a la parella de ball formada per Clàudia Maza i Andrés Andújar, que van fer vibrar a tot el públic amb el seu ball i amb canvis de vestuari inclosos, van ser l’actuació més votada pel públic assistent al teatre amb un 22,07% dels vots.

Les 10 actuacions de la final van ser d’un alt nivell i el jurat ho va tenir realment complicat per decidir els guanyadors d’aquesta tercera edició de l’Alpitalent. Tant el primer com el segon classificats eren escollits pels membres del jurat i el tercer classificat era l’actuació més votada pel públic assistent. El showman Ferran Aixalà va tornar a exercir de mestre de cerimònies, mentre que els membres del jurat van, ser un any més, Eva Espejo, Antoni Tolmos i Aida Flix.

Cal destacar també que la gala final d’aquest any la va obrir una gran actuació del guanyador de la segona edició de l’Alpitalent, Antonio Rivera, Mago Toni, que va oferir la seva màgia per encetar la final. A més, hi va haver un convidat molt especial, el català Jordi Caps, guanyador de Got Talent España 2022 i l’únic mag en poder guanyar aquest concurs.

Podeu veure més fotos a les xarxes socials de l'Ajuntament.

MARIA FERNÁNDEZ-1.jpg

MARIA FERNÁNDEZ-2.jpg

  • Compartir