La segona edició de l’Alpitalent busca guanyador dissabte vinent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Joventut / La segona edició de l’Alpitalent busca guanyador dissabte vinent

La segona edició de l’Alpitalent busca guanyador dissabte vinent

La segona edició de l'Alpitalent buscarà aquest dissabte, 29 d’abril, el guanyador d’aquest concurs de talents de les Terres de Ponent, que sortirà de la nòmina de deu finalistes que han estat escollits per a participar a la gran final.

Una final que tindrà com a escenari el Teatre de La Unió, on a partir de les 18.00 hores es posaran en acció els talents dels deu protagonistes, tot plegat sota la batuta del presentador i mestre de cerimònies Ferran Aixalà i amb un jurat format per Antoni Tolmos, Eva Espejo i Aida Flix.

Els deu finalistes van sortir de les dos semifinals de l’Alpitalent, a raó de cinc per cadascuna. Així, a la primera semifinal els escollits van ser el grup de flamenc de Mónica Novillo (gràcies al botó daurat atorgat per Eva Espejo), Ariadna Piqué (botó daurat d’Aida Flix) i les tres propostes més votades pel públic: Judit Corbella (amb el 36% dels vots), Marx Aixut (11%) i Laura Olano (10%).

De la segona semifinal en van sortir guanyadors Mago Toni (botó daurat d’Antoni Tolmos), Ada Benseny (botó daurat de Ferran Aixalà) i, per decisió popular, el grup de ball Byeolbit (23% dels vots), el grup Triana de Pardinyes i Dancescape (15%) i els germans Isabel i Elias Alins (14%).

  • Compartir