L’Alpitalent, el concurs de talents i habilitats d’Alpicat, ja té els seus cinc primers finalistes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Joventut / L’Alpitalent, el concurs de talents i habilitats d’Alpicat, ja té els seus cinc primers finalistes

L’Alpitalent, el concurs de talents i habilitats d’Alpicat, ja té els seus cinc primers finalistes

La Unió s’omple amb 200 espectadors i Groovies, Ponent Dixie, Paula Lozano, Mag Márquez i Miarnaus es classifiquen. Ferran Aixalà presenta la festa i Luciana Spadafora, Eva Espejo, Antoni Tolmos i David Esterri, exerceixen de jurat.

L’Alpitalent, el concurs de talents i habilitats d’Alpicat, va viure una gran estrena el passat dissabte en motiu de la primera de les dos semifinals, que va omplir la sala La Unió amb gairebé 200 espectadors a les grades.

Aquest magnífic ambient va ser el marc on van ser escollits els que ja són els cinc primers semifinalistes de l’Alpitalent: Groovies, Ponent Dixie, Paula Lozano, Mag Márquez (Francesc Segarra) i Miarnaus.

Tant Groovies com Ponent Dixie van aconseguir l’accés directe a la final mitjançant el botó daurat. Groovies és un grup de ball de l’Escola Dancescape de Lleida en què hi ballen dues nenes d’Alpicat. Van obtenir l’accés directe a la final mitjançant el botó daurat que els hi va donar Antoni Tolmos. En el cas de Ponent Dixie, es tracta d’un grup de jazz que es va veure beneficiat pel botó daurat de David Esterri.

La resta de classificats per a la final ho van aconseguir mitjançant les votacions del públic. Així, Paula Lozano, cantant de Lleida, va obtenir el 35% dels vots del públic assistent; Mag Márquez, un mag vingut des de Verdú, va obtenir el 14% dels vots; i Miarnaus, un grup de música, es va endur el 12% dels vots. La propera gala, corresponent a la segona semifinal, tindrà lloc dissabte vinent, dia 9 d’abril, mentre que la final està prevista pel dissabte 30 d’abril.

La gala va ser presentada per tot un showman com és Ferran Aixalà, pallasso, guionista, animador de públic a televisió, cantant i músic, i va comptar com a jurats amb Antoni Tolmos, pianista, compositor i productor audiovisual; Luciana Spadafora, professora nacional d'educació física i llicenciada en composició coreogràfica; David Esterri, Lo Pardal Roquer, músic creador de tot un himne com és ‘Som de l’oest’; i Eva Espejo, professora i ballarina, fundadora de l’escola de dansa Nº1 Dance Fit Center.

L’Alpitalent és un concurs de talents i habilitats amb seu a Alpicat però obert a gent de tota la província. Organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alpicat i el Club Jove Alpicat, atorgarà 1.000 euros de premi per al guanyador, 500 per al segon i 300 per al tercer. L’únic requisit per participar-hi és estar empadronat en algun municipi de la província i tenir ganes de donar a conèixer algun talent o habilitat. Alpitalent vol ser, doncs, un aparador per a la creativitat de la gent de les terres de Ponent, per així detectar nous col·lectius, grups i joves en l'àmbit de les arts escèniques i cercar nous possibles espectacles per emplenar la programació cultural i festiva del municipi.

Podeu veure més fotos a les xarxes socials de l'Ajuntament.

Groovies.jpg

Ponent Dixie.jpg

Paula Lozano.jpg

Mag Marquez.jpg

Miarnaus.jpg

Jurat.jpg

  • Compartir