El Mago Toni, guanyador de la segona edició del concurs de talents Alpitalent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Joventut / El Mago Toni, guanyador de la segona edició del concurs de talents Alpitalent

El Mago Toni, guanyador de la segona edició del concurs de talents Alpitalent

El Mago Toni es va proclamar aquest dissabte guanyador de la segona edició d’Alpitalent, el concurs de talent de les Terres de Ponent, celebrat a Alpicat.

La final va tornar a omplir el Teatre La Unió d’Alpicat amb més de 260 persones que van poder gaudir de les actuacions dels deu finalistes, escollits dels 24 aspirants que van participar a les dos semifinals. Els membres del jurat en aquesta edició han estat Eva Espejo, Antoni Tolmos i Aida Flix, aquesta nova incorporació d’enguany, mentre que Ferran Aixalà va repetir com a presentador i gran animador.

La gala final d’aquest any la va obrir una gran actuació de la guanyadora de la primera edició de l’Alpitalent, Paula Milara, que va oferir un tema propi amb veu i piano que va emocionar tothom. Les 10 actuacions de la final van ser d’un alt nivell i el jurat ho va tenir realment complicat per decidir els guanyadors d’aquesta segona edició de l’Alpitalent. Tant el primer com el segon classificats eren escollits pels membres del jurat, mentre que el tercer classificat era l’actuació més votada pel públic assistent.

Així, la primera posició final va ser per a El Mago Toni (Antonio Rivera), madrileny amb residència a Lleida i que va passar a la final amb el botó daurat de l’Antoni Tolmos a les semifinals. El guanyador va complir la promesa que va fer fa quinze dies i va realitzar un espectacular actuació de màgia durant la qual va interactuar amb tot el públic assistent, que va realitzar el número seguint les instruccions del mag i amb un final espectacular que va fer aixecar a més d’una persona de la cadira.

El segon lloc va correspondre al grup de flamenc Mónica Novillo, amb una de les seves integrants resident a Alpicat, que van arribar a la final gràcies al botó daurat atorgat per Eva Espejo, oferint una actuació de flamenc amb molta varietat i d’un altíssim nivell tècnic.

La tercera posició final va ser per al grup de ball Byeolbit, que va tornar a fer vibrar a tot el públic amb el seu ball d’estil K-pop. Byeolbit van ser l’actuació més votada pel públic assistent al teatre amb un 20% dels vots.

Finalitza així la segona edició de l’Alpitalent, amb ganes que arribi ja la tercera l’any vinent.

PODEU VEURE TOTES LES FOTOS DE LA GRAN FINAL CLICANT AQUÍ.

 MAGO TONI-GUANYADOR .jpg

MAGO TONI.jpg

2N CLASSIFICAT.jpg

69 .jpg

 

  • Compartir