El Forever Fest lliura 15.667 euros a l’Associació Contra el Càncer d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Joventut / El Forever Fest lliura 15.667 euros a l’Associació Contra el Càncer d’Alpicat

El Forever Fest lliura 15.667 euros a l’Associació Contra el Càncer d’Alpicat

Es tracta de l’aportació més gran que mai s'ha fet a Alpicat en favor de l’Associació Contra el Càncer en una activitat d'un dia, i a la vegada és una de les xifres més elevades que s'han fet a la província.

Una representació de l’Associació Joves Forever d'Alpicat va lliurar a l’Associació Contra el Càncer Alpicat un taló per valor de 15.667 euros. Aquesta és la quantitat recollida durant la primera edició del Forever Fest, celebrada el passat 10 de juny al Parc del Graó amb el suport de l’Ajuntament, que també va ser present a l’acte de lliurament del taló mitjançant el seu alcalde, Joan Gilart, i el regidor Antonio Tornos.

Cal destacar que aquests 15.667 euros suposen l’aportació més gran que mai s'ha fet a Alpicat en favor de l’Associació Contra el Càncer en una activitat d'un dia, i a la vegada és una de les xifres més elevades que s'han fet a la província. Aquest donatiu es destinarà a la investigació i a prestacions gratuïtes.

Des del Forever Fest s’ha volgut fer un agraïment a tothom que va assistir a l’esdeveniment, així com als patrocinadors, voluntaris, a Lleida Freestyle Show i al mateix Ajuntament per haver fer possible la primera edició d’un festival que va tenir un record molt especial per a Lluc Justo.

ForeverTaló-1.JPG

ForeverTaló-2.JPG

 

 

 

  • Compartir