Alpicat s’adhereix a la campanya ‘Al Segrià, piscines cíviques’ del Consell Comarcal — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Joventut / Alpicat s’adhereix a la campanya ‘Al Segrià, piscines cíviques’ del Consell Comarcal

Alpicat s’adhereix a la campanya ‘Al Segrià, piscines cíviques’ del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Segrià ha posat en marxa la campanya ‘Al Segrià, piscines cíviques’, orientada a fomentar bones praxis de cohesió veïnal i convivència a les piscines municipals d’arreu de la comarca, en una acció emmarcada dins el projecte transversal ‘Al Segrià, iguals’ i a la qual s’ha adherit l’Ajuntament d’Alpicat.

És el segon estiu que s’impulsa aquesta iniciativa des de les àrees d’Igualtat i Joventut del Consell Comarcal, juntament amb les dinamitzadores cíviques del programa ‘Joves amb vulnerabilitat’.

La campanya té per objectiu afavorir una experiència més inclusiva, respectuosa i diversa als recintes de les piscines municipals, fomentant actituds positives i de respecte que facilitin la convivència entre tota la població usuària d’aquests equipaments, especialment entre les i els joves.

‘Al Segrià, piscines cíviques’ consta de dos cartells complementaris. La primera imatge presenta la campanya i el seu eslògan ‘Fem de les piscines uns entorns més segurs, respectuosos i inclusius’, mentre que la segona enumera un seguit de bones praxis que totes les persones usuàries de les piscines municipals poden seguir per mantenir una bona convivència.

c1.png

c2.png

 

 

  • Compartir