La Festa Major d’Alpicat dona a conèixer el seu programa — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Festa Major 2023 / La Festa Major d’Alpicat dona a conèixer el seu programa

La Festa Major d’Alpicat dona a conèixer el seu programa

Alpicat celebrarà, del 24 al 27 d’agost, la seva Festa Major, un cop més farcida de propostes d’allò més variades i per a tots els gustos i edats.

Una caminada nocturna i el sopar de germanor dels penyistes marcaran, el dimecres 23, el tret de sortida de la festa, que viurà el seu primer dia ‘oficial’ el dijous 24 amb una jornada que inclourà el repic de campanes i esclat de coets, una cercavila a càrrec de la companyia Always Drinking Marching Band, l’animació ‘El carrer és nostre!’, firetes, el pregó de festa a càrrec de l’alpicatí Sisco Sapena, cofundador, CEO i president de Lleida.net, l’acte de proclamació de les pubilles i els hereus, el lliurament dels premis dels concursos de cartells anunciadors de la Festa Major, un sopar popular, l’espectacle ‘Les 7 pomes’, a càrrec de Ferran Aixalà, i un concert amb el grup de versions Band The Cool.

Pel divendres 25 s’han programat, entre d’altres actes, la cercavila amb la xaranga Bufacanyes, un parc infantil amb Players, la processó i Missa en honor a Sant Bartomeu, una ballada de sardanes amb els Dansaires del Pi i la Cobla Vents de Riella, l’Alpifangada, firetes, un concert i ball amb l’Orquestra Internacional Maravella, futbol de veterans, un concert de Nina Raich, l’espectacle ‘Cartes d’amor’, amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas, i el concert del grup Auxili.

Passant al dissabte, el programa inclou l’Escape City Alpicat amb Gaudire, l’espectacle familiar ‘Rag & Bone’, amb Xip Xap, l’Escalabirres, el Festival Holi Party by Urban Events Barcelona, concert i ball amb l’orquestra La Principal de la Bisbal, el Correbars, un concert de Carles Belda, el correfoc amb els Dimonis dels Trons i un concert del grup Los Neutrinos,

La Festa Major acabarà el diumenge 27 amb, entre d’altres actes, jocs infantils, un campionat de botifarra, l’espectacle familiar ‘Zum’, a càrrec de la companyia La Tresca i la Verdesca, un vermut musical amb Marc Aixut, l’actuació dels Castellers de Lleida, un concert i ball amb l’Orquestra Rosaleda, un concert de Cafè d’Alger i el castell de focs d’artifici de cloenda.

Cal recordar que totes les entrades per a concerts, espectacles i teatre que siguin de pagament s’han d’adquirir a www.alpicat.cat/entrades. Les persones empadronades podran comprar entrades a partir del dia 1 d’agost. La resta de públic podrà comprar entrades a partir del dia 8 d’agost, fins a exhaurir les localitats. Les entrades seran limitades a l’aforament permès en cada espai.

Podeu consultar el programa de la Festa Major i actes paral·lels en aquest enllaç

  • Compartir