El Carnaval va omplir de festa els carrers amb la rua de carrosses i comparses — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Carnaval 2023 / El Carnaval va omplir de festa els carrers amb la rua de carrosses i comparses

El Carnaval va omplir de festa els carrers amb la rua de carrosses i comparses

El grup Inadaptats va guanyar en l’apartat de carrosses, mentre que L’Estampide ho va fer en el de comparses.

Alpicat va celebrar dissabte passat el seu Carnaval amb una rua de carrosses i comparses que va transitar per diferents carrers de la vila fins acabar a La Unió, on va tenir lloc una festa amb animació, l’entrega de premis i ball.

Pel que fa als premis, en l’apartat de carrosses va guanyar el grup Inadaptats, que es va endur 200€ de premi, mentre que el segon lloc va ser per Anarmorats (150€) i el tercer per A la brava (100€). Quant a les comparses, el grup L’Estampide va ser el vencedor i es va endur 100€, seguit d’Alpicarrots (80€) i d’Alpirates del Carib (60€). També van ser premiats Samll 2 (disfressa més original), Small 5 (millor disfressa en família) i Small 1 i 3 (millor maquillatge i pentinat), tots tres amb 50€.

L’activitat va començar a mitja tarda a l’esplanada del davant de la Biblioteca, des d’on es va iniciar una cercavila amenitzada per Els Baladrers-Grallers de Ponent que va fer un recorregut pel poble durant el qual els carrers es van omplir de festa.

Ja a La Unió, petits i grans van poder gaudir de l’animació ‘Disco Pinky, a càrrec de Campi qui Pugui. L’entrega de premis de la 11a edició del concurs de carrosses i comparses va donar pas a un sopar. El fi de festa el va posar Dj Bacardit a partir de la mitjanit.

Els actes van comptar amb l’organització del Club Jove Alpicat, l’Associació de Joves i l’Ajuntament.

Carnaval-1.JPG

Carnaval-2.JPG

Carnaval-3.JPG

Carnaval-4.JPG

Carnaval-5.JPG

  • Compartir