Carnaval Confinat a Alpicat el dissabte 20 de febrer amb dos categories i molts premis — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Carnaval 2021 / Carnaval Confinat a Alpicat el dissabte 20 de febrer amb dos categories i molts premis

Carnaval Confinat a Alpicat el dissabte 20 de febrer amb dos categories i molts premis

Per tal d’adaptar el Carnaval a les restriccions imposades per la Covid-19, l’Ajuntament d’Alpicat ha organitzat per aquest 2021 un concurs sota el format virtual, que se celebrarà el dissabte 20 de febrer.

Tots aquells que hi vulguin participar, hauran de disfressar-se amb una temàtica lliure i fer-se una fotografia divertida, que enviaran a l’organització juntament amb el full d’inscripció que trobareu AQUÍ

 Les fotografies es faran públiques automàticament a través de l’aplicació ‘Ajuntament d’Alpicat’, per tal que tothom les pugui veure en aquest LINK.

Hi haurà dos categories: la de grup bombolla i la individual, amb premis per als tres primers de cadascuns d’elles, sempre en vals bescanviables als Comerços Adherits Alpicat. Els premis seran de 150€, 75€ i 50€ en el cas de la categoria de grup bombolla, i de 80€, 40€ i 20€ en la categoria individual. Els premis es donaran a conèixer el dia 22 de febrer, mitjançant publicació a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alpicat.

Podeu consultar les bases íntegres del concurs en aquest ENLLAÇ.

Carnaval cartell.jpg

  • Compartir