Recepció de l’Ajuntament al Futsal Alpicat Sala pel seu ascens a Divisió d’Honor Catalana — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Recepció de l’Ajuntament al Futsal Alpicat Sala pel seu ascens a Divisió d’Honor Catalana

Recepció de l’Ajuntament al Futsal Alpicat Sala pel seu ascens a Divisió d’Honor Catalana

L’equip de futbol sala del Futsal Alpicat Sala va ser objecte, aquest divendres a la nit, d’un homenatge a l’Ajuntament d’Alpicat amb motiu del seu ascens a la Divisió d’Honor Catalana d’aquest esport, una fita que va assolir el cap de setmana passat en guanyar per 8-2 al Valls.

Una representació del club alpicatí va ser rebuda per l’alcalde, Joan Gilart, i pel regidor d’Esports, Albert Costa, que els hi van lliurar un trofeu en record de l’ascens i els hi van fer saber que comptaran amb el suport de l’Ajuntament de cara a la nova temporada a la Divisió d’Honor Catalana. La distinció la va rebre en nom de tot la plantilla el seu capità Sebas Roure.

Amb l’ascens del Futsal Alpicat Sala, es va completar el triplet d’ascensos per a l’esport alpicatí en aquesta temporada, ja que també han aconseguit pujar de categoria l’Hoquei Club Alpicat i l’Atlètic Alpicat de futbol.

fs2

fs1

  • Compartir