Recepció de l’Ajuntament al Club Atlètic Alpicat per celebrar l’ascens a la Primera Catalana de futbol — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Recepció de l’Ajuntament al Club Atlètic Alpicat per celebrar l’ascens a la Primera Catalana de futbol

Recepció de l’Ajuntament al Club Atlètic Alpicat per celebrar l’ascens a la Primera Catalana de futbol

L’Ajuntament d’Alpicat va rebre aquest dimarts el Club Atlètic Alpicat en motiu del seu ascens a la Primera Catalana de futbol, la màxima categoria catalana territorial.

L’alcalde Joan Gilart va felicitar els components de l’equip alpicatí per aquest èxit que van certificar el passat 5 de juny en guanyar el Torrefarrera (0-1) a la darrera jornada de la lliga del Grup 7 de la Segona Catalana, gràcies a un gol de Xavi Gomà.

Gilart va lliurar una placa en record de l’ascens a la delegació del CA Alpicat, formada pels jugadors, la junta directiva, el cos tècnic i els patrocinadors, a la vegada que va dir que la fita suposa “un orgull per al poble” després d’una gran temporada en què l’equip “ha gaudit i ha fet gaudir”, més encara tenint en compte que hi ha força jugadors alpicatins i el club té una bona salut. Des del CA Alpicat es va voler agrair el suport de l’Ajuntament, que ha estat “part important” de l’èxit aconseguit.

Per a l’Alpicat, l’ascens suposa retornar a la màxima categoria territorial del futbol cinc anys després d’haver-la deixat. A més, a la Primera Catalana, l’Alpicat serà l’únic representant lleidatà juntament amb el Balaguer.

Podeu veure més fotos clicant AQUÍ.

Alpicatfutbol-1.JPG

Alpicatfutbol-2.JPG

Alpicatfutbol-3.JPG

  • Compartir