Recepció de l’Ajuntament al Club Atlètic Alpicat i a l’Hoquei Club Alpicat amb motiu dels seus respectius ascensos — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Recepció de l’Ajuntament al Club Atlètic Alpicat i a l’Hoquei Club Alpicat amb motiu dels seus respectius ascensos

Recepció de l’Ajuntament al Club Atlètic Alpicat i a l’Hoquei Club Alpicat amb motiu dels seus respectius ascensos

L’equip de futbol del Club Atlètic Alpicat i el de l’Hoquei Club Alpicat van ser objecte d’un homenatge a l’Ajuntament d’Alpicat amb motiu dels seus respectius ascensos de categoria, que es van materialitzar el cap de setmana passat fent història per l’esport alpicatí.

Els primers en ser homenatjats van ser els components de l’equip de futbol, encapçalats pel president, Adolfo Casals, i per l’entrenador, Sergi Vela, que van ser rebuts per l’alcalde, Joan Gilart, i pel regidor d’Esports, Albert Costa, i la gestora esportiva, Andrea Pardell, que els hi van lliurar un trofeu en record d’aquest fita i els hi van mostrar el seu recolzament de cara a la nova etapa que s’obre ara davant el club dins la Primera Catalana. Abans de la recepció a l‘Ajuntament, es va fer una visita al principal patrocinador de l’equip, Exclusivas Sarabia.

A continuació va ser el torn per als membres de l’Hoquei Club Alpicat, amb el president Ricard Vizcarra i l’entrenador Xavi Roy al capdavant, que igualment van ser obsequiats amb un trofeu de record i als quals se’ls va reiterar la felicitació per l’èxit assolit i el suport de cara al futur en la Primera Nacional d’hoquei patins, l’avantsala de l’OK Lliga.

L’ascens del Club Atlètic Alpicat es va certificar dissabte passat amb la seva victòria al camp del segon classificat del grup V de Segona Catalana, l’EFAC Almacelles, on es va imposar per 0-1. D’aquesta manera, l’equip recuperava una categoria que va perdre fa dos anys. Per la seva part, l’Hoquei Club Alpicat va pujar divendres passat en guanyar per 9-3 el Folgueroles, amb la qual cosa culminava el que és el seu tercer ascens en deu anys d’història.

En les dues recepcions, Joan Gilart, que va viure els dos ascensos en directe, va felicitar els equips per les fites aconseguides, va refermar que l’Ajuntament seguirà al seu costat i, de forma especial, va encoratjar les dues entitats a treballar amb la base. “Sens dubte l’orgull i el futur de qualsevol club”, va assegurar l’alcalde. 

Recep1

recep2

  • Compartir