L’Ajuntament rep l'equip femení de l’Hoquei Club Alpicat en motiu del seu ascens a l'OK Lliga — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / L’Ajuntament rep l'equip femení de l’Hoquei Club Alpicat en motiu del seu ascens a l'OK Lliga

L’Ajuntament rep l'equip femení de l’Hoquei Club Alpicat en motiu del seu ascens a l'OK Lliga

L’alcalde Joan Gilart li ha lliurat una placa com a record i ha manifestat que continuaran donant suport a un projecte que ha aconseguit un “èxit històric”.

L'Ajuntament d’Alpicat ha ofert aquest dimecres una recepció a l’equip femení de l’Hoquei Club Alpicat en motiu del seu ascens a l’OK Lliga. L’acte s’ha celebrat a l’esplanada del davant de La Unió i ha comptat amb la presència del subdelegat del Govern espanyol, José Crespín, i de Sisco Sapena, responsable de Lleida.net, patrocinador de l’equip.

L’alcalde Joan Gilart ha felicitat l’equip, que ha estat encapçalat per l’entrenador Miquel Serret i per la capitana Núria Jové, per una fita històrica, atès que és el primer cop que l’HC Alpicat aconsegueix l’ascens a la màxima categoria estatal, i ha lliurat al seu president, Ricard Vizcarra, una placa en reconeixement a la seva aportació a l’esport alpicatí. La capitana, per la seva part, ha lliurat a l’alcalde un quadre amb fotos de l’equip, mentre que el club ha fet una medalla personalitzada per a cada jugadora i també n’ha entregat una a Joan Gilart

En la seva valoració, Gilart ha qualificat la fita com “un èxit històric”, perquè a Alpicat “mai no hauríem pensat, ni tan sols somniat, en tenir un equip d’hoquei femení a l’OK Lliga”, ja que a més suposa que, per primer cop, “Alpicat tingui un equip a la màxima categoria de qualsevol esport”, quelcom “inimaginable”. És per això que l’alcalde ha mostrat el seu “orgull com a alpicatí” i ha remarcat que “l’esforç dona els seus fruits”, tot recordant els inicis de l’equip al poble. Gilart també ha destacat que a Alpicat l’hoquei “no és un esport minoritari”, tant a nivell de practicants com d’afició, i li ha augurat a l’equip femení un gran futur en el qual, com fins ara, continuarà comptant amb el suport de l’Ajuntament.

En aquest sentit, el president Ricard Vizcarra s’ha mostrat agraït per la bona sintonia i la predisposició de l’Ajuntament a seguir al costat del club, un fet que “ens dona molta tranquil·litat i alegria”, i ha afegit que les instal·lacions municipals en les quals entrena i juga l’equip “són de les millors de la categoria”.

Al marge d’això, el president ha destacat la seva satisfacció per l’èxit aconseguit per “un equip molt jove i de casa”, en un club també molt jove i que, de cara a la primera temporada a l’OK Lliga, “mantindrà el bloc, perquè s’ho han guanyat a la pista”, això sí, amb algun reforç, però que tot passa perquè “pugin continuar jugant elles, perquè porten jugant juntes des de l’any 2010”, en una trajectòria que, segons ha recordat Vizcarra, van ser les primeres nenes que es van posar els patins al club, l’any 2012 van ser campiones de Catalunya mini-fem, després van crear el primer equip femení de la província de Lleida i han anat pujant juntes.

La delegació de l’HC Alpicat femení ha estat formada per les jugadores Núria Jové (capitana), Arantxa González (2a capitana), Laia Cid, Laura Freixenet, Laura Pastor, Eva Pastor, Ona Moreno, Abril Santacana i les porteres Laia Pagès i Noa Cotelo; l’entrenador Miquel Serret; els delegats/des Iolanda Vizcaíno, Àngels Vidal i José Moreno; i els directius Ricard Vizcarra (president), Ester Molina (vicepresidenta), Meritxell Mata (vicepresidenta), Juan Carlos Álvarez (secretari), Iolanda Vizcaíno (tresorera), Anna Betlem Guillaumet (vocal) i Àlex Pérez (vocal).

L’ascens de l’equip femení de l’Hoquei Club Alpicat es va certificar diumenge passat amb la victòria per 1-4 a la pista del Mataró en el tercer i definitiu partit del play off.

PODEU VEURE MÉS FOTOS CLICANT AQUÍ.

Alpicathoquei-1.JPG

AlpicatHoquei-2.JPG

Alpicathoquei-3.JPG

Alpicathoquei-4.JPG

  • Compartir