L’Ajuntament homenatja el Club Bàsquet Alpicat per l’ascens dels seus quatre equips sènior — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / L’Ajuntament homenatja el Club Bàsquet Alpicat per l’ascens dels seus quatre equips sènior

L’Ajuntament homenatja el Club Bàsquet Alpicat per l’ascens dels seus quatre equips sènior

L’alcalde Joan Gilart va lliurar una placa commemorativa a la presidenta del club, Paqui Galeano.

L’Ajuntament d’Alpicat va oferir aquest dimarts una recepció als quatre equips del Club Bàsquet Alpicat que aquesta temporada han aconseguit l’ascens de categoria.

En concret, els quatre equips que van ser homenatjats són el Muntatges Elèctrics Teixidó (sènior masculí C), que ha pujat de Territorial a 3a Catalana; el sènior femení, que ha ascendit de 3a Catalana a 2a Catalana; el Cafè Bar Ribera (sènior masculí B), de 2a Catalana a 1a Catalana; i el Cochesinternet.net CB Alpicat (sènior A), que ha aconseguit l’ascens de Copa Catalunya a Supercopa i també un treballat ascens a Lliga EBA, en una exitosa temporada 2022-2023.

Durant la recepció, l’alcalde Joan Gilart va lliurar a la presidenta del CB Alpicat, Paqui Galeano, una placa commemorativa d’aquesta fita, a la vegada que va expressar el suport de l’Ajuntament al club de cara a la nova etapa que afrontarà. Al seu torn, el club va lliurar un detall commemoratiu, d’agraïment. A més de membres de les plantilles i dels cossos tècnics dels diferents equips, a la recepció hi van ser presents components de la junta directiva i representants de les empreses patrocinadores dels equips sènior.

PODEU VEURE MÉS FOTOS A LES XARXES SOCIALS DE L'AJUNTAMENT.

Recep. Bas Alpicat-1.JPG

Recep. Bas Alpicat-2.JPG

  • Compartir