Celebració de l'ascens a l'OK Lliga de l'Hoquei Lleidanet Alpicat amb una rua i una recepció a l'Ajuntament — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Esports / Celebració de l'ascens a l'OK Lliga de l'Hoquei Lleidanet Alpicat amb una rua i una recepció a l'Ajuntament

Celebració de l'ascens a l'OK Lliga de l'Hoquei Lleidanet Alpicat amb una rua i una recepció a l'Ajuntament

Alpicat ha celebrat aquest dissabte l’ascens a l’OK Lliga d’un dels seus equips més emblemàtics, l’Hoquei Lleidanet Alpicat.

La celebració ha començat tot just ha acabat el partit de Plata Sud que l’equip local ha disputat contra el Taradell, al que ha golejat per 9-1, i ha consistit en una rua que ha recorregut diferents carrers d’Alpicat, amb inici des del mateix pavelló Antoni Roure i final a l’Ajuntament.

Allí, jugadors, tècnics i directius del club, encapçalats per la presidenta Meri Mata, han estat rebuts per l’alcalde Joan Gilart abans de sortir al balcó de l’edifici consistorial, on adreçat unes paraules a l’afició congregada a la plaça de l’Església, on hi ha hagut confeti i ha sonat l’himne esportiu d’Alpicat. En acabar, s’han traslladat novament al pavelló, on s’ha celebrat una festa.

Podeu veure més imatges a les xarxes socials de l'Ajuntament.

_Alpicat1.JPG

_Alpicat2.JPG

  • Compartir