Veus en Vers celebra Tots Sants recitant poemes per als absents amb Laura Borràs i Far de Ponent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / Veus en Vers celebra Tots Sants recitant poemes per als absents amb Laura Borràs i Far de Ponent

Veus en Vers celebra Tots Sants recitant poemes per als absents amb Laura Borràs i Far de Ponent

El recital ha dut per títol ‘El Tast de la Vida’, s’ha celebrat al cementi i ha estat dedicat a Josep Vallverdú

Un any més, el cementiri d’Alpicat ha acollit el tradicional recital per als absents que organitza el grup de rapsodes Veus en Vers en motiu de la diada de Tots Sants.

En aquesta ocasió, l’activitat ha tingut un caire força especial, atès que Veus en Vers ha comptat amb la col·laboració del grup de música Far de Ponent i de Laura Borràs, ex consellera de Cultura i ex presidenta del Parlament de Catalunya. La presència de Laura Borràs, filòloga especialista en teoria de la literatura i literatura comparada, ha estat facilitada per l’amistat amb alguns dels membres de Veus en Vers, amb els quals ha recitat diferents poemes. El recital ha dut per títol ‘El Tast de la Vida’ i ha estat dedicat a l'escriptor Josep Vallverdú en el centenari del seu naixement. 

Prèviament al recital, Laura Borràs ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde Joan Gilart i ha signat al Llibre d’Honor abans de fer una breu visita a les noves dependències del consistori.

Poemes Alpicat-1.JPG

Poemes Alpicat-2.JPG

Poemes Alpicat-3.JPG

Poemes Alpicat-36.JPG

  • Compartir