Jordi Escuer, tècnic de programació cultural de l’Ajuntament i director artístic de Circ Picat, guardonat als Premis inVISIBLES — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / Notícies diverses / Jordi Escuer, tècnic de programació cultural de l’Ajuntament i director artístic de Circ Picat, guardonat als Premis inVISIBLES

Jordi Escuer, tècnic de programació cultural de l’Ajuntament i director artístic de Circ Picat, guardonat als Premis inVISIBLES

La distinció, que atorga l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, reconeix la seva tasca a l’ombra per promocionar les arts escèniques.

Jordi Escuer, tècnic de programació cultural de l’Ajuntament d’Alpicat i director artístic de Circ Picat, ha estat distingit als Premis inVISIBLES, un guardons de nova creació que atorga l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP).

Aquests premis tenen com a finalitat reconèixer la feina de totes aquelles persones, entitats o projectes -entre altres- que creuen en les arts escèniques per a tots els públics i que, amb la seva tasca o presència, ajuden a fer valer el sector, a fer-ho més fàcil tot.

Escuer va rebre el guardó en una gala que es va celebrar aquest dilluns a l’Espai cultural i gastronòmic Tarambana, ubicat a Cardedeu. Al llarg de la gala es van distingir un seguit de persones que, com és el cas de Jordi Escuer, generalment no estan en un primer pla, però que, en canvi, la seva feina és totalment essencial, ja que simbolitzen una aliança imprescindible per la continuïtat de les arts de carrer, el teatre, la dansa, el circ, els pallassos, les instal·lacions, la màgia, la música, l’animació i les titelles i objectes.

En el cas de Jordi Escuer, la distinció es va atorgar per la seva implicació i feina per tal que Alpicat gaudeixi d’una programació de qualitat i estable de sala i de carrer, i per organitzar un festival de referència com és Circ Picat. També es va destacar per posar els recursos i les facilitats en favor de les arts escèniques, pel tracte que dona a les companyies, cuidant els horaris i adaptant-se a les seves necessitats, així pel caliu en el tracte i per ser receptiu amb les propostes.

Els candidats a optar als Premis inVISIBLES van ser proposats pels membres de les companyies professionals catalanes d’arts escèniques que són sòcies de la TTP. Cada companyia va poder presentar fins a tres candidatures. Seguidament, es va dur a terme un període de votacions.

 1.jpg

2.jpg

 

  • Compartir