Tretze espectacles a la Programació d’arts escèniques i música de La Unió d’Alpicat per a la temporada 2022-2023 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / La Unió / Tretze espectacles a la Programació d’arts escèniques i música de La Unió d’Alpicat per a la temporada 2022-2023

Tretze espectacles a la Programació d’arts escèniques i música de La Unió d’Alpicat per a la temporada 2022-2023

Més de la meitat de les propostes són espectacles familiars, tot plegat dins un cartell amb preus populars i amb importants descomptes per als Amics de La Unió.

Un total de tretze propostes formaran la Programació d’arts escèniques i música de La Unió d’Alpicat per a la temporada 2022-2023, que ja ha donat a conèixer el seu cartell.

La temporada contempla d’aquí a final d’any dos espectacles per mes (d’octubre a desembre), i ja al 2023, cinc propostes al gener, una al febrer i una al març. Les entrades ja es podran adquirir a través de la pàgina web amb preus populars i rebaixes significatives per als titulars del carnet dels Amics de La Unió.

Entrant més en detall en la programació, la programació començarà el 23 d’octubre amb l’espectacle de titelles ‘Bunji, la petita coala’, a càrrec de Festuc Teatre, i seguirà una setmana després, el 31 (la nit de Tots Sants), amb l’obra de teatre ‘Residència de contes macabres’, amb El Sidral. Txema Muñoz encetarà el novembre el dia 6 amb ‘Lumière’, un espectacle d’humor, mim i màgia, mentre que Les Cícliques el tancarà el 27 amb ‘Tabula’, una proposta de teatre gestual que s’emmarca dins el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. El 2022 s’acomiadarà el dia 4 amb l’obra de titelles ‘Galetes de formatge’, a càrrec de Txo Titelles, i el dia 11 amb el concert de Paula Lozano, la guanyadora de la primera edició del concurs Alpitalent, que oferirà cançons pròpies i versions amb entrada gratuïta.

Passant a l’any nou, els dies 2 i 3 de gener, i dins les propostes de Nadal a La Unió, arribarà dos cites: ‘Núvol Núvol’, teatre de titelles amb Periferia Teatro, i ‘La casa més petita’, una obra teatral de la mà de Campi qui Pugui. Els dies 20 i 21, en el marc de la Festa Major de Sant Sebastià, serà el torn per a Zum Zum i l’obra teatral ‘El testament’ i per a Mumusic Circus amb ‘Petits prínceps’, una proposta que combina circ, teatre i música. Aquest intens gener acabarà el dia 28 amb el teatre d’objectes que proposarà Anna Roca amb ‘Valentina Quàntica’.

El febrer inclou una única obra, ‘Adreça Desconeguda’, amb ‘la companyia La Pertinent, que visitarà La Unió el dia 26 en una col·laboració amb els clubs de lectura de la Biblioteca. La programació es tancarà el 12 de març amb ‘De mares a filles’, a càrrec de Mosica Mix i Puy&Co, en una actuació emmarcada en la celebració del Dia Internacional de la Dona.

Més de la meitat de les propostes (7) duen el segell d’espectacle familiar (Festuc Teatre, Txema Muñoz, Txo Titelles, Periferia Teatro, Campi qui Pugui, Mumusic Circus i Anna Roca), mentre que en 6 hi ha descomptes per als Amics de La Unió (Les Cícliques, Periferia Teatro, Campi qui Pugui, Zum Zum, La Pertinent i Mosica Mix i Puy&Co).

La Programació d’arts escèniques i música de La Unió d’Alpicat compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Programa.cat, el Departament de Cultura de la Generalitat i el Club Jove Alpicat.

Podeu consultar el llibret amb tota la programació clicant AQUÍ.

  • Compartir