L’incombustible Joan Pera i la televisiva Judit Martín seran els caps de cartell de la Temporada d’Arts Escèniques de La Unió 2023-24 — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / La Unió / L’incombustible Joan Pera i la televisiva Judit Martín seran els caps de cartell de la Temporada d’Arts Escèniques de La Unió 2023-24

L’incombustible Joan Pera i la televisiva Judit Martín seran els caps de cartell de la Temporada d’Arts Escèniques de La Unió 2023-24

El cicle inclou onze propostes que es podran veure des d’aquest mes d’octubre i fins a l’abril vinent.

La Temporada d’Arts Escèniques a La Unió d’Alpicat ha donat a conèixer la seva programació per al 2023-24, que inclourà un total d’onze propostes i en què destaca la presència de Joan Pera i la televisiva Judit Martín. 

Organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, la programació ha volgut tenir molt en compte els gustos del públic i abasta gèneres tan diferents com el teatre, les titelles, la música i la màgia. A més, i com és habitual, també es vol tenir molta cura de les companyies i dels professionals del sector.

La programació es desenvoluparà des d’aquest mes d’octubre fins a l’abril de l’any vinent. Es posarà en marxa el 15 d’octubre amb ‘Soñando magia’, del Mago Toni, guanyador del darrer Alpitalent, i seguirà el dia 31 d’aquest mes amb ‘Contes de tardor’ de la companya Quatre Contes. 

El novembre ens durà dos espectacles més: el dia 19, ‘Not talent’, amb l’actriu i humorista Judit Martín, coneguda per les seves aparicions al ‘Polònia’ i ‘Està passant’ de TV3, i el 26, ‘La mama dels arbres’, amb Fes-t’ho com vulguis.

També hi ha dos propostes per al desembre: el dia 3, amb el Meraki Trio, el format de trio de corda de l’Orquestra Julià Carbonell, i el dia 10, amb ‘Es ven germà petit’, del Centre de Titelles.

Passant ja al gener, el dia 19 arribarà un dels plats forts amb l’incombustible Joan Pera i el seu ‘Master Xof’, mentre que un dia després, el 20, serà el torn per a Farrés Brothers i ‘El cau del Tabalet’.

Els altres tres espectacles, a raó d’un per mes, seran ‘Adéu Peter Pan’, amb Festuc Teatre, el 4 de febrer; ‘Entrañas’, amb El Patio, el 2 de març; i ‘Bang!’, amb El que ma queda de teatre, el 20 d’abril, que servirà com a cloenda i que serà l’única proposta que no es farà a La Unió, sinó al Parc del Molí. 

De les onze propostes, un total de sis, és a dir, més de la meitat, tenen el segell d’espectacle familiar (Mago Toni, ‘Contes de Tardor’, ‘La mama dels arbres’, ‘Es ven germà petit’, ‘El cau del Tabalet’ i ‘Adéu Peter Pan’).

Dos de les propostes seran amb entrada gratuïta (Meraki Trio i ‘Bang!’) i les entrades (a preus força assequibles) es podran adquirir a través de la pàgina web ENTRADES i inclouen descomptes per als titulars del carnet Amics de La Unió. De fet, per a l’espectacle ‘Master Xof’ es posaran a la venda les entrades per als Amics de La Unió el 8 de gener i per al públic general, el dia 13 de gener.

Podeu consultar el llibret amb la programació completa clicant AQUÍ.

MASTER XOF.jpg

NOT TALENT.jpg

  • Compartir