L’Escola de Teatre torna a l’activitat i oferirà classes els dimarts i dijous des d’octubre fins a juny — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / La Unió / L’Escola de Teatre torna a l’activitat i oferirà classes els dimarts i dijous des d’octubre fins a juny

L’Escola de Teatre torna a l’activitat i oferirà classes els dimarts i dijous des d’octubre fins a juny

L’Escola de Teatre d’Alpicat continuarà oferint, a totes les persones que en vulguin formar part, classes durant el curs 2023-2024, concretament les tardes d’octubre a juny. Les classes es tornaran a fer a la Sala Petita de La Unió i les inscripcions es podran fer fins al 30 de setembre.

Seguint en la línia dels darrers anys d’apostar fermament per les arts escèniques i la cultura en general, l’Ajuntament d’Alpicat oferirà, des de la seva Regidoria de Cultura, a tota la població la possibilitat de formar part de l’Escola de Teatre.

Aquest projecte facilitarà formar-se en l’àmbit del teatre des de la primera infància. És un espai obert a totes les edats des d’on es vol potenciar l’aprenentatge d’aquesta disciplina i gaudir dels beneficis que aporta tant a nivell personal com social, així com el foment de la creativitat i de les capacitats expressives de les persones.

L’activitat es durà a terme els dimarts i els dijous a la Sala Petita de La Unió i en les següents franges horàries:

•    Alumnes de 14 a 16 anys: dijous de 16 a 17.15h

•    Alumnes de 5 a 8  anys: dimarts de 16.45h a 17.45h

•    Alumnes de 11 a 13 anys: dijous de 17.15 a 18.30h

•    Alumnes de 9 a 10 anys: dijous de 18.30h a 19.45h.

•    Alumnes adults: dijous de 20 a 21.30h

Els grups es podrien modificar en funció de les necessitats del moment i el nombre d’alumnes que es matriculin.

Pel que fa als continguts, durant el curs, els alumnes tindran la possibilitat de treballar al teatre aprofitant els mitjans tècnics del mateix, per familiaritzar-se amb la tècnica en un espai adequat per a la pràctica de les arts escèniques. Es potenciarà l’intercanvi amb companyies i directors de teatre professional, aprofitant les seves estades a Alpicat. També s’incentivarà la participació activa en les festes i actes del poble.

Les inscripcions es faran a través de l’adreça de correu electrònic cultura@alpicat.cat adjuntant nom i cognoms de l’alumne/a i l’any de naixement. La formalització de la matrícula i el pagament es realitzaran del 15 al 30  de setembre, i l’inici de curs serà el 3 d’octubre.

Us enviarem l’enllaç de la plataforma on espot fer efectiu el pagament.

El preu de l’activitat serà de 90€ i es farà efectiu en dos pagaments durant el curs, un en el moment de la matrícula i el segon al febrer.

WhatsApp Image 2023-09-07 at 13.54.15.jpeg

  • Compartir