Alpicat celebra el Dia Mundial del Circ i tanca la Temporada d’Arts Escèniques amb ‘Bang!’ i El que ma queda de teatre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / La Unió / Alpicat celebra el Dia Mundial del Circ i tanca la Temporada d’Arts Escèniques amb ‘Bang!’ i El que ma queda de teatre

Alpicat celebra el Dia Mundial del Circ i tanca la Temporada d’Arts Escèniques amb ‘Bang!’ i El que ma queda de teatre

Alpicat va celebrar aquest dissabte el Dia Mundial del Circ amb la representació de ‘Bang!’, a càrrec de la companyia El que ma queda de teatre.

L’obra també va servir per tancar la Temporada d’Arts Escèniques de La Unió, precisament amb l’única obra que no s’ha celebrat en aquest espai, sinó a l’aire lliure, atès que es va representar al Parc del Molí.

La Temporada d’Arts Escèniques a La Unió d’Alpicat 2023-24 inclòs un total d’onze propostes. Organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, la programació ha volgut tenir molt en compte els gustos del públic i abasta gèneres tan diferents com el teatre, les titelles, la música i la màgia. A més, i com és habitual, també s’ha volgut tenir molta cura de les companyies i dels professionals del sector.

La programació s’ha desenvolupat des del passat octubre fins ara, i ha inclòs les propostes ‘Soñando magia’, del Mago Toni, ‘Contes de tardor’ (companyia Quatre Contes, ‘Not talent’ (Judit Martín), ‘La mama dels arbres’ (Fes-t’ho com vulguis), Meraki Trio (el format de trio de corda de l’Orquestra Julià Carbonell),  ‘Es ven germà petit’ (Centre de Titelles), ‘Master Xof’ (Joan Pera), ‘El cau del Tabalet’ (Farrés Brothers), ‘Adéu Peter Pan’ (Festuc Teatre), ‘Entrañas’ (El Patio) i l’esmentada ‘Bang!’ (El que ma queda de teatre).

Podeu veure més fotos a les xarxes socials de l'Ajuntament.

b11

WhatsApp Image 2024-04-20 at 20.28.34 (1).jpeg

  • Compartir