Diada de Sant Jordi a la Biblioteca amb caminada, jocs, espectacles infantils, lliurament de premis, tallers, sardanes i berenar — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / Diada de Sant Jordi a la Biblioteca amb caminada, jocs, espectacles infantils, lliurament de premis, tallers, sardanes i berenar

Diada de Sant Jordi a la Biblioteca amb caminada, jocs, espectacles infantils, lliurament de premis, tallers, sardanes i berenar

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat ja té a punt tots els detalls de cara a la diada de Sant Jordi de diumenge vinent, 23 d’abril.

Les activitats tindran com a punt de trobada la plaça dels Països Catalans, i començaran a les 9.30 hores amb una caminada del cicle ‘Quedem?’ que en aquesta ocasió es dedicarà a la literatura, ja que es farà una lectura de textos en ruta per Alpicat, tot plegat organitzat per l’Ajuntament i per Alpicat Solidari.

De 10 a 12, es podrà gaudir d’una sessió de jocs de taula medievals, d’estratègia i per als més petits, amb El Dau Màgic. A les 12 serà el torn per a l’espectacle infantil ‘Peripècies al cel’, a càrrec d’Alba Mascarella i Montse Riu. El matí acabarà amb el lliurament de premis BiblioPunt, que han tingut 76 participants, i Reels d’IG.

Ja a la tarda, a les 17 hores es farà el taller ‘Rosa de feltre’, a càrrec d’Elisa Puyal. La diada de Sant Jordi es clourà a partir de les 18 hores amb un taller de sardanes i polca, una ballada i berenar de coca i xocolata, a càrrec dels Dansaires de Pi.

Cal recordar, igualment, que aquesta mateixa setmana la Biblioteca ha activat un sorteig a les xarxes amb motiu del seu 33è aniversari.

33è aniversari.png

 

  • Compartir