La Biblioteca entrega els premis del 19è concurs BiblioPunt en el marc de la diada de Sant Jordi — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / Biblioteca / La Biblioteca entrega els premis del 19è concurs BiblioPunt en el marc de la diada de Sant Jordi

La Biblioteca entrega els premis del 19è concurs BiblioPunt en el marc de la diada de Sant Jordi

La Biblioteca d’Alpicat va aprofitar el marc de la diada de Sant Jordi per lliurar els premis de la 19a edició del concurs BiblioPunt.

Els primers i segons classificats en les diferents categories van ser, per aquest ordre: en infantil A, Abril Torremorell Cabré i Joan Luque Colomina; en infantil B, Carles Arbiol Gas i Laia López Pulido; en infantil C, Lídia Sogués Guerrero i Abril Pedrós Amella; en juvenil, Júlia Rodríguez Vidal i Abel Serra Caballero; i en adults, Òscar Serra Bobet i Edgar Serra Caballero. També es va lliurar el premi del Concurs Haikus a Núria Niubó Cabau.

L’acte es va celebrar, com tots els de Sant Jordi, a l’exterior de l'Espai La Lluna, seu provisional de la Biblioteca degut a les obres d’ampliació que s’estan duent a terme en l'equipament. Unes activitats que van incloure la venda de roses i llibres, l’esmentat lliurament dels premis del concurs BiblioPunt, els ‘Contes de dracs i cavallers’ amb Jep Gasulla, el taller ‘Rosa de paper’ i una ballada de sardanes amb els Dansaires del Pi.

Podeu veure més fotos de la diada de Sant Jordi a les xarxes socials de l'Ajuntament.

sj1

sj2

sj3

sj4

sj5

  • Compartir