La segona edició del Posa’t la Gorra! Alpicat arriba el diumenge 16 d’abril — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Associacions / La segona edició del Posa’t la Gorra! Alpicat arriba el diumenge 16 d’abril

La segona edició del Posa’t la Gorra! Alpicat arriba el diumenge 16 d’abril

El Posa’t la Gorra! d’Alpicat arribarà el diumenge 16 d’abril a la seva segona edició, i ho farà amb l’objectiu de mostrar la realitat del càncer infantil i a la vegada aconseguir recursos que permetin a l’AFANOC seguir acompanyant les famílies que passen per aquesta difícil situació.

Organitzada per l’AFANOC Lleida i l’Ajuntament d’Alpicat, la jornada constarà d’una caminada popular a partir de les 9.30 i d’una festa posterior, a partir de les 11 hores, en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. L’escenari d’aquesta festa seran les Pistes Cobertes del Parc del Graó, on els assistents podran gaudir d’activitats com ara zumba, animació infantil, jocs de taula i tallers, a més d’un sorteig solidari.

La inscripció per a la caminada té un preu de 8 euros i inclou gorra, obsequi, avituallament (aigua, poma, suc i barreta), tira per al sorteig i entrada a la festa. Per assistir només a la festa posterior és necessària la gorra Eyesores per als infants a partir dels 3 anys. Es pot comprar el mateix dia a la festa.

Ajuda’ns a omplir Alpicat de gorres per fer costat a aquestes famílies i poder seguir treballant per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer, millorant les seves condicions a l’hospital i donant suport psicosocial amb tots els programes que es porten a terme des de la Casa dels Xuklis i la seu de Lleida.

Per participar apunta't AQUÍ.

Gràcies per fer-ho possible!

Cartell Gorra.jpeg

  • Compartir