Jornada d'associacions del Segrià, el 23 de maig a La Llotja de Lleida amb inscripció prèvia. — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Associacions / Jornada d'associacions del Segrià, el 23 de maig a La Llotja de Lleida amb inscripció prèvia.

Jornada d'associacions del Segrià, el 23 de maig a La Llotja de Lleida amb inscripció prèvia.

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià informa que el proper 23 de maig, de 16 a 20h, a l'espai La Llotja de Lleida, s'ha preparat una jornada dirigida a totes les associacions de la comarca.

Aquesta convocatòria va adreçada a les associacions de famílies, llars de jubilats, entitats juvenils, associacions de dones, associacions esportives, culturals, lleure, interculturals...

L'objectiu de la jornada és un reconeixement a la tasca que realitzen les entitats i reforçar la importància de la seva implicació en la qualitat de vida a la comarca, a més de presentar nous serveis que s'implementaran des de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià: Punt d'assessorament a entitats, el punt de voluntariat i un catàleg de recursos d'activitats.

Aquesta jornada sorgeix d'un estudi que ha realitzat el Consell Comarcal del Segrià entre les associacions de la comarca, amb el qual han fet una primera aproximació de les dificultats en les que es troben en l'actualitat: manca de participació, manca de relleu generacional, dificultats  burocràtiques... així com també moltes ganes d'implementar les tasques que realitzen.

Les persones interessades en assistir-hi podeu inscriure's clicant AQUÍ.

Jornada.png

 

  • Compartir