Sóc estranger/a i necessito un informe del meu habitatge per demanar un reagrupament familiar. Què faig? — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Què vols saber? / Sóc estranger/a i necessito un informe del meu habitatge per demanar un reagrupament familiar. Què faig?

Sóc estranger/a i necessito un informe del meu habitatge per demanar un reagrupament familiar. Què faig?

 

Qualsevol persona estrangera que desitgi exercir el seu dret de reagrupació familiar a favor dels membres de la seva familia, pot demanar a l'Ajuntament un document que acrediti que disposa d'un habitatge adeqüat, per atendre les seves necessitats les de la seva família.


Requisits previs:

Cal fer el pagament de 35 €, corresponent a la taxa de la Generalitat, abans de la presentació de la sol·licitud. El número de referència que constarà en el certificat de pagament s'haurà d'incorporar a la instància que es presenti a l'Ajuntament.

 

Documentació a presentar:

- Original i fotocòpia, o fotocòpia compulsada, del passaport complert de la persona sol·licitant. de les pàgines del passaport on hi figuren les dades personals i de caducitat del document

- Fotocòpia compulsada o bé original i fotocòpia del NIE renovat, o si s'escau, conjuntament, còpia del NIE i còpia de la sol·licitud de renovació de l'autorització de residència o de residència i treball.

- Original i fotocòpia de l'acreditació de l'habitatge (contracte d'arrendament, contracte de compra-venda).

- Volant d'empadronament (es pot demanar a l'Ajuntament en el mateix moment de presentar aquesta sol·licitud). 

-Sol·licitud (que podeu descarregar en aquest enllaç).


Els serveis tècnics municipals emetran l'informe i el faran arribar a la Generalitat, que seguirà el procés.

 

Per saber l'estat de la tramitació, les persones sol·licitants poden trucar al telèfon d'informació de la Generalitat 012.

 

 

 

 

 

  • Compartir