Com puc comunicar incidències a l'Ajuntament? — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Què vols saber? / Com puc comunicar incidències a l'Ajuntament?

Com puc comunicar incidències a l'Ajuntament?

Mitjançant l'APP de l'Ajuntament, apartat Foto incidència

 

Alpicat disposa d’una aplicació des de la qual tots els veïns i veïnes tindran accés, des del seu telèfon mòbil, a tot allò que es mou a la població, i que fins ara estava accessible a través de diferents eines i aplicacions.

L’activació d’aquesta aplicació gratuïta permet, doncs, unificar en una sola eina totes les app i plataformes existents. Està disponible tant per a iOS com per a Android sota el nom ‘Ajuntament d’Alpicat’, i ofereix la possibilitat de tenir al palmell de la mà tot el referent a Alpicat, com ara notícies, agenda, incidències, avisos, notificacions, serveis, telèfons d’interès, eBando, Alpicat Ràdio, reserva de pistes, compra d’entrades per a espectacles, rutes pel municipi, seu electrònica, notificació d’incidències, ofertes de feina, concursos públics, recursos geolocalitzats, localització de mascotes, etc.

Es tracta, a més, d’una aplicació modulable i escalable, de manera que pot anar incorporant continguts, la gestió dels quals anirà a càrrec del mateix Ajuntament, sempre amb l’objectiu de posar-ho tot a l’abast de tothom d’una forma fàcil i àgil.

L’objectiu és, doncs, unificar en una sola aplicació tota l’activitat que es genera al voltant de l’Ajuntament i d’Alpicat per tal que l’usuari tingui accés, mitjançant un sol clic, a tots els serveis i eines d’una manera ràpida i intuïtiva.

  • Compartir