La Unió — Ajuntament d'Alpicat

La Unió

Carrer de Lleida, 22
25110 Alpicat
Telèfon 973 737 998
 
La Unió és un edifici sociocultural, ideat l'any 2004, per atendre les inquietuds culturals, formatives i d’oci dels vilatans, en un municipi que notava un important augment de població.
 
La sala gran, que es va inaugurar l’any 2006 com a primera fase del projecte, ofereix bones possibilitats tècniques per dur a terme representacions teatrals, concerts, sessions de ball, jornades, projecció de pel·lícules, presentacions, actuacións infantils, xerrades i un ampli ventall d'activitats.
 
Té un aforament de 490 cadires i 4 camerinos. Disposa d’un espai escènic de 8 metres d’ample per 7 metres de fons, amb cambra negra, il·luminació, equips de so, focus, projector i altre equipament escenotècnic.
 
façana.jpg

Sala Unió.jpg

La Sala Petita i les sales de Joventut ocupen tota la segona planta (planta baixa respecte al carrer Major).
La Sala Petita és un espai que s'utilitza per  exposicions, presentacions i activitats culturals de petit format. Les sales de Joventut són aules destinades a cursos i activitats diverses de formació i d'oci. Es van inaugurar el 15 de maig de 2009.
Sala Petita.jpg

presentació llibre.jpg

L'Escola de música i dansa ocupa la planta tercera i quarta (primera i segona respecte el carrer Major). Té aules per a la formació d'infants i adults i la direcció i gestió de les escoles. Es va inaugurar el 19 de març de 2011.

 escola musica 2

escola musica

escola dansa 

escola dansa2

  • Compartir