Alpicat tindrà casal d’estiu per als mesos de juny, juliol i setembre, i estades itinerants a l’agost — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Joventut / Alpicat tindrà casal d’estiu per als mesos de juny, juliol i setembre, i estades itinerants a l’agost

Alpicat tindrà casal d’estiu per als mesos de juny, juliol i setembre, i estades itinerants a l’agost

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alpicat ha preparat un menú força complet i variat per als mesos d’estiu, articulat en dos propostes.

D’una banda, s’oferirà el Casal d’Estiu Alpicat 2021, amb una triple oferta: un mini casal de tarda del 7 al 22 de juny, un casal de matí del 23 de juny al 2 de juliol i un casal de matí del 30 d’agost al 10 de setembre.

Organitzat per Fabra i l’Ajuntament, el termini per inscriure’s acaba el 17 de juny. Podeu troba tota la informació i fer les vostres inscripcions AQUÍ.

L’altra proposta són les Estades Itinerants Alpicat 2021, que es faran al mes d’agost en diferents espais i que inclouran activitats força variades sota l’organització d’Auralleida i l’Ajuntament. En aquest cas, les inscripcions es poden fer del 17 al 30 de maig via WhatsApp al telèfon 636 101 546 (Montse) i al correu auralleida@hotmail.es. Podeu trobar més info a la segona imatge adjunta.

a-estiu cartell.jpg

a-estiu cartell 2.jpg

  • Compartir