Una creació d’Abel Serra guanya el concurs de cartells de la Festa Major — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Una creació d’Abel Serra guanya el concurs de cartells de la Festa Major

Una creació d’Abel Serra guanya el concurs de cartells de la Festa Major

Una creació d’Abel Serra ha estat la guanyador del concurs de cartells de la Festa Major d’aquest any.

L’obra guanyadora té com a lema ‘Vine a la festa!! I s’endurà un premi de 200€ en vals de compra bescanviables en el comerç adherit d’Alpicat. A més, el cartell serà la portada del llibret de Festa Major del municipi.

En segona posició de la categoria A, i guanyadora d’un premi de 100€ en vals de compra, ha quedat Laura Lucas amb el cartell que duu per lema ‘Festa Major de tots colors’, mentre que la tercera posició, i amb un premi de 50€, ha estat per a Eva Amella amb el cartell que porta com a lema ‘Els colors de la Festa Major’.

En la categoria B, els cartells guanyadors han estat els d’Albert Gatius, Emma Gilart i Paula Aguilà. En la categoria C, els cartells guanyadors han estat creats per Luis Antonio Galindo, Abril Miranda i Ares Roma. Finalment, en la categoria D, els cartells guanyadors han estat els d’Anne Marie Valls, Gina Besa i Ona Cusó.

L’entrega de premis es farà el dijous 24 d’agost a partir de les 21.30 hores a les pistes cobertes del Parc del Graó després del pregó i de la proclamació de les pubilles i els hereus d’aquest any.

L’Ajuntament vol agrairà tothom la seva participació i donar l’enhorabona als premiats.

Cartell guanyador FM23.jpg

 

  • Compartir