Presentació de la 2a edició del Posa’t la Gorra! a Alpicat, que arriba diumenge amb una caminada i una festa — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Presentació de la 2a edició del Posa’t la Gorra! a Alpicat, que arriba diumenge amb una caminada i una festa

Presentació de la 2a edició del Posa’t la Gorra! a Alpicat, que arriba diumenge amb una caminada i una festa

Alpicat acollirà aquest diumenge 16 d’abril la segona edició del Posa’t la Gorra! en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. L’esdeveniment es va presentar aquest dimecres amb la participació de l’alcalde Joan Gilart i la regidora Teresa Mayoral.

La jornada solidària i festiva començarà a les 9.30 hores a les Pistes Cobertes del Parc del Graó, des d’on sortirà una caminada popular que recorrerà la localitat. La festa continuarà després també a les pistes, on a partir de les 11 hores tindrà lloc una masterclass de zumba, animació infantil, jocs de taula, tallers per pintar xuklis i gorres i un sorteig solidari.

Per assistir a la caminada i a la festa cal inscripció prèvia AQUÍ. El preu, 8 euros, inclou gorra, obsequi, esmorzar i un tira per al sorteig. Per accedir només a la festa, cal la gorra Eyesores per als infants a partir de 3 anys.

 gorra.jpg

  • Compartir