Presentació a la Diputació de la segona edició del festival ForeverFest — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Presentació a la Diputació de la segona edició del festival ForeverFest

Presentació a la Diputació de la segona edició del festival ForeverFest

Tindrà lloc a Alpicat el proper 8 de juny, en benefici de l'Associació contra el Càncer de Lleida.

El diputat Òscar Martínez; la regidora de l'Ajuntament d'Alpicat, Yolanda Escuer; la vídua de Lluc Justo, Laura Pijuan; el germà de Lluc Justo, Marc Justo, i la gerent de l'Associació contra el Càncer de Lleida (AECC), Eva Figuera, han presentat aquest dimecres, la segona edició del Festival ForeverFest, que se celebrarà al recinte de penyes d'Alpicat el dia  8 de juny. També hi ha assistit la presidenta de l'AECC Alpicat, Encarna Mecias.

El ForeverFest és un festival benèfic que s'organitza per recaptar diners per la lluita contra el càncer L'any passat es van recaptar més de 15.000 €, que es van destinar a l'AECC.

Tal i com ha explicat Laura Pijuan, darrere l'organització del festival hi ha la colla d'amics i amigues, els Inadaptats d'Alpicat, que "arran de la pèrdua del meu home, l'any que en complia 40, vam voler dedicar-li un homenatge, muntant un festival benèfic amb la música que a ell li agradava". Ha explicat que l'èxit va ser tan gran que dels tres concerts de tributs de la primera edició, s'ha passat, enguany, a sis grups.

Òscar Martínez ha explicat que la Diputació dona suport a activitats com aquesta "que aposten, clarament, per la solidaritat". Mentre, Yolanda Escuer ha destacat que "aquesta és una causa que ens toca a tots molt a prop, i que mereix una especial sensibilitat. Per la seva banda, Eva Figuera ha recordat que "quan les coses surten del cor, quan tota aquesta energia, aquest dolor, aquest patiment de molts mesos, es tradueixen en fer coses per la gent que està en aquest procés de càncer, són les més generoses que es poden fer".

Així, el ForeverFest d'enguany, tindrà la participació de grups que faran tributs a d'altres de consagrats internacionalment com Bon Jovi. Així, Big Mouthers interpretaran temes dels mencionats Bon Jovi; L'Últim Segell ho farà amb cançons de Sangtraït; Estopaos, d'Estopa; Amor Castiu, d'Extremoduro; Stingers, d'Scorpions, i Perros Verdes, de Marea. També hi participaran els grups de la Torre i Gos Mullat.

Les entrades anticipades costen 25 €, i a taquilla, 30 €. 

Text i foto: DIPUTACIÓ DE LLEIDA

ff1

 

  • Compartir