Més de 200 persones a la segona edició de la festa del Posa’t la Gorra! a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / Més de 200 persones a la segona edició de la festa del Posa’t la Gorra! a Alpicat

Més de 200 persones a la segona edició de la festa del Posa’t la Gorra! a Alpicat

Alpicat va celebrar aquest diumenge la segona edició del Posa’t la Gorra!, la festa més simbòlica de l’Associació de Nens amb Càncer. Organitzat per l’AFANOC Lleida i l’Ajuntament d’Alpicat, l’esdeveniment va reunir més de 200 persones que es van solidaritzar amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

La jornada va començar a primera hora del matí amb una caminada popular amb gairebé un centenar d’inscrits. Un cop finalitzada la ruta, es va iniciar a les Pistes Cobertes del Parc del Graó una festa amb una masterclass de zumba amb Ana Zumba Lleida, un espectacle d’animació infantil amb El Sidral, jocs de taula amb El Dau Màgic, un taller per pintar xuklis i la gorra, i un sorteig solidari que va posar el punt final a la jornada festiva.

Els fons recaptats gràcies a la venda de gorres, les inscripcions a la caminada, la venda de marxandatge i de tires per al sorteig, el berenar solidari organitzat per l’Escola Doctor Serès d’Alpicat i els donatius d’empreses es destinaran a millorar la qualitat de vida de les famílies durant la seva estada als hospitals de referència i també quan retornen al territori a través del suport psicosocial a les seus de Barcelona, Lleida i Tarragona. També serviran per mantenir La Casa dels Xuklis, el recurs temporal que l’AFANOC ofereix des de fa més de 10 anys a les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills rebin tractament a Barcelona.

Podeu veure més fotos al Facebook de l'Ajuntament.

Alpicat4.jpg

Alpicat1.jpg

  • Compartir