La Pujada al Tossal i la Festa de la Catxipanda, protagonistes de la Diada a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / La Pujada al Tossal i la Festa de la Catxipanda, protagonistes de la Diada a Alpicat

La Pujada al Tossal i la Festa de la Catxipanda, protagonistes de la Diada a Alpicat

L’Ajuntament d’Alpicat ja té a punt el programa d’actes en motiu de la Diada de Catalunya, que com és habitual oferirà una doble proposta: el dia 10 amb la Pujada al Tossal i l’11 amb la Festa de la Catxipanda al Parc del Graó.

Començant per la Pujada al Tossal, aquesta serà la seva 27a edició. La sortida es farà a les 21.00 hores a peu des del davant del Casal. El preu del tiquet de l’entrepà és de 2€. Es vendran els tiquets del 5 al 7 de setembre a les oficines de La Unió en horari de les 10 h a les 13 h i de 17 h a les 19.30 h.

En arribar a la Bassa dels Rovinals, es farà la pujada al Tossal per fer el canvi d’estelada, i a la baixada del Tossal, hi haurà entrepans i beguda per a totes les persones que portin el tiquet (no es vendran tiquets el mateix dia). 

Pel que fa a la Festa de la Catxipanda, serà la 39a edició. L’activitat començarà ben aviat, atès que el Parc del Graó obrirà portes a les 7 del matí per a la preparació de les parcel·les de les colles que assisteixen a la festa, i que de 9.00 a 10.30 h podran gaudir d’un bon esmorzar. Un parc infantil amb castells inflables a les pistes cobertes i la xaranga Estrella Band amenitzaran la jornada.

Catxipanda 2022.png

  • Compartir