La Castanyada retorna amb força i de forma multitudinària a Alpicat amb balls i passatges del terror — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Festes / La Castanyada retorna amb força i de forma multitudinària a Alpicat amb balls i passatges del terror

La Castanyada retorna amb força i de forma multitudinària a Alpicat amb balls i passatges del terror

La Castanyada 2021 ha significat el retorn d’aquesta festa a Alpicat, una tornada que ha estat força celebrada, més encara després de l’aturada forçosa de l’any passat arran de la pandèmia.

Més de 1.000 persones, entre petits i grans, van poder gaudir de les nombroses activitats programades per a la tarda-nit del diumenge malgrat la pluja inicial. Així, al Parc del Graó la castanyera va explicar la seva història i va fer cantar cançons a tots plegats, en una representació que va anar a càrrec del grup de teatre d'Alpicat. Posteriorment, Eva Espejo i N1 Dance Fit Center van oferir els seus balls.

Més tard l’activitat es va traslladar a la plaça Bonaventura Verdú, on hi havia instal·lats dos passatges del terror, un d’infantil i l’altre per a adults. També hi va haver venda de castanyes, pinta-cares i un recorregut de cases encantades, com també un castell inflable i una xurreria.

 2Alpi.jpeg

AlpiDance-1.JPG

  • Compartir